popSLATE: Slimme iPhone-case bevat e-ink scherm

De iPhone-case popSLATE bevat een e-ink scherm, waarop je foto's of extra informatie kunt tonen.

popSLATE 2Sommige iPhone-cases hebben een inwisselbare achterkant, zodat je op een later moment een ander kleurtje of motiefje kunt gebruiken. De popSLATE doet hier een flinke schep bovenop: deze iPhone-case bevat een e-ink scherm zoals ook wordt gebruikt in bijvoorbeeld Kindles. Met behulp van een app kun je hier een eigen plaatje op tonen, of extra informatie laten zien. Hierdoor verandert de achterkant van je iPhone in een tweede scherm.

Het scherm van de popSLATE kan zelfs gebruikt worden als kleine e-reader, waardoor je e-books op de case kunt lezen. De bijbehorende iPhone-applicatie zal meerdere zaken bieden die je op de achterkant kunt laten zien, maar een open API moet het ook mogelijk maken voor andere ontwikkelaars om ondersteuning voor de case te bieden. Hierdoor zou bijvoorbeeld een Foto-app je laatst gemaakte foto automatisch als case-afbeelding kunnen gebruiken, of een Twitter-client bij iedere refresh nieuwe tweets tonen. Het scherm verbruikt enkel batterij bij het verwisselen van de getoonde afbeelding.

popSLATE 1

De popSLATE is op het moment nog niet verkrijgbaar: de makers moeten eerst op crowdfundingsite Indiegogo genoeg geld inzamelen. Bij een donatie van 119 dollar (inclusief verzendkosten) ben je verzekerd van een popSLATE, mits het project zijn streefbedrag van 150.000 dollar weet in te zamelen. Met nog een derde van het geld en nog anderhalve maand te gaan, lijkt het aannemelijk dat dit ook zal lukken.

Tipgevers: Herman, @Cyhwuhx

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 december 2012, 7:49
Categorie Accessoires
Onderwerpen hoesje, indiegogo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.