POP: laadstation voor mobiele apparaten zoekt financiering

Met POP, een nieuw Kickstarter-project, kun je verschillende apparaten opladen aan een mobiel oplaadstation. De POP is geschikt voor de iPad, iPhone en andere mobiele apparaten. Er zitten standaard al vier kabels in.

POP met iPad aan opladerOp iPadclub heb je wel vaker leuke Kickstarter-ideeën langs zien komen, zoals deze maand al het TouchFire-toetsenbord, Clipboard+ en een onofficiële Spotify-app. Dit keer is het de beurt aan POP om een gooi naar een productiemogelijkheid te doen. POP is een mobiel oplaadstation voor verschillende apparaten. Op het moment van schrijven zijn ze al een eind op weg. POP staat pas sinds gisteren op Kickstarter en heeft op het moment van schrijven al bijna $30.000 verzameld.

De meeste andere mobiele opladers zijn alleen geschikt voor de iPhone en iPad, of bieden de mogelijkheid er je eigen kabel in te steken. In POP zitten 4 kabels, die standaard al zijn ingebouwd. Dat klinkt misschien raar, maar de kabels zijn geschikt voor iPhone, iPad en apparaten die opgeladen worden via micro-usb. Op deze manier kun je ook andere telefoons of apparaten opladen. Het station bevat 4 kabels. Deze kabels hebben standaard een 30-pins connector geschikt voor de iPhone en iPad, maar die kun je naar achteren klappen om de kabel te gebruiken als micro-usb-oplader. Onder in de POP zitten er tevens nog 2 andere usb-poorten die je kunt gebruiken voor andere apparaten.

Het oplaadstation zelf wordt opgeladen door middel van een meegeleverde adaptor. POP heeft een batterij met een capaciteit van 25.000 mAh, wat in theorie een iPhone 10 keer volledig kan opladen. Ter vergelijking: de populaire Mophie Juice Pack heeft een capaciteit van 1500 mAh.

Het project is te vinden op Kickstarter. Wil je er zelf een, dan zul je minimaal $149 moeten toezeggen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 juli 2012, 18:28
Categorie Accessoires
Onderwerpen freedompop, kickstarter, opladen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.