Pong brengt signaalversterkende iPad-case uit

Accessoiremaker Pong heeft een iPad-case uitgebracht voor de nieuwe iPad, die het bereik van Wi-Fi en 4G moet vergroten en tegelijkertijd je download- en uploadsnelheden verhoogt. De case zou je Wi-Fi-signaal tot negen keer sterker maken, terwijl de kracht van je mobiele signaal met 10 keer wordt vergroot. Het bereik van Wi-Fi is volgens de […]
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Pong iPad caseAccessoiremaker Pong heeft een iPad-case uitgebracht voor de nieuwe iPad, die het bereik van Wi-Fi en 4G moet vergroten en tegelijkertijd je download- en uploadsnelheden verhoogt. De case zou je Wi-Fi-signaal tot negen keer sterker maken, terwijl de kracht van je mobiele signaal met 10 keer wordt vergroot. Het bereik van Wi-Fi is volgens de case-maker verdriedubbelt. De case beschermt je daarnaast tegen elektromagnetische straling.

Een Wi-Fi only case van Pong maakt het signaal nog sterker: deze belooft de signaalsterkte tot 36 keer keer te vergroten.

Pong’s iPad-case maakt gebruik van een passief antennesysteem dat zou samenwerken met het elektromagnetische veld van de draadloze ontvangers van de iPad. Normaal gesproken zou deze straling worden geabsorbeerd door het lichaam van de gebruiker. Pong heeft al langer een iPhone-case, die straling nar de achterkant van de iPhone geleid. Deze technologie wordt door de iPad-case gebruikt om het signaal te versterken.

Je kunt de iPad-case van Pong bestellen bij Pong Research voor 129 dollar. Het Wi-Fi only model kost je 119 dollar. Heb je een originele iPad of een iPad 2, dan zijn er goedkopere cases voor 80 en 100 dollar verkrijgbaar. Bestel je vanuit Nederland of België, dan moet je rekenen op 25 dollar aan verzendkosten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 juni 2012, 22:20
Categorie Accessoires
Onderwerp beschermhoes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.