MobileTerminal ondersteunt iOS 5 na update (jailbreak)

De jailbreak-app MobileTerminal heeft een update gekregen, waardoor hij zonder lastig installatieproces op iOS 5 gebruikt kan worden. MobileTerminal geeft je toegang tot een terminal op een gejailbreakte iPhone.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

MobileTerminalDe jailbreak-app MobileTerminal is al lange tijd populair onder geavanceerde jailbreakers, omdat je hiermee makkelijk een terminal op je iPhone kunt gebruiken. De app was echter lange tijd niet compatibel met iOS 5, waardoor hij bij recente jailbreaks alleen na een lastige installatieprocedure te gebruiken was. Een update heeft ervoor gezorgd dat MobileTerminal is geoptimaliseerd voor iOS 5, waardoor je hem weer zonder gedoe kunt installeren.

Wilde je eerder MobileTerminal op iOS 5 installeren, dan moest je een een proces van meerdere stappen langslopen om dit voor elkaar te krijgen. Na de update hoef je de jailbreak-app alleen maar te installeren om er mee aan de slag te gaan.

Door een terminal op je iPhone te gebruiken kun je diep in het systeem van iOS graven. Hierdoor kun je bijvoorbeeld bestandspermissies toewijzen, wachtwoorden veranderen of via SSH verbinden met andere devices. MobileTerminal is echter alleen aan te raden voor geavanceerde gebruikers: je moet namelijk verstand hebben over het gebruik van commandoregels.

MobileTerminal is gratis verkrijgbaar via de repository van BigBoss.

Bron: iDownloadBlog.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 april 2013, 14:59
Categorie Jailbreak
Onderwerpen jailbreak, terminal

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.