Poll: Welke iPad ga jij kopen?

De iPad is vanaf morgen officieel te koop. Maar welk model gaan we kopen? En als het de 3G-versie van de iPad wordt: hoe ga je zorgen voor een 3G-verbinding?

ipad-drieMorgen gaat in Nederland en België de officiële verkoop van de iPad van start. Diverse winkels zoals iCentre en Fnac gaan eerder open. Hoewel er veel geruchten gaan over het aantal beschikbare iPads is er weinig duidelijkheid hoeveel iPads er nu werkelijk beschikbaar zijn in Nederland en België. Eén van onze bronnen sprak over 500 iPads voor heel Nederland, terwijl een filiaal van Media Markt zegt dat er 75 iPads zijn binnengekomen. Het heeft dus zin om morgenvroeg een plan B klaar te hebben liggen wanneer de winkel van jouw keuze niet de gewenste iPad meer heeft.


Bij de lancering van de ipad in de VS was er weinig keuze: alleen de modellen met Wi-Fi waren beschikbaar. In Nederland en België kun je morgen kiezen uit alle modellen, met en zonder 3G. Daarom zijn we benieuwd: welke iPad ga jij kopen?

Bij de 3G-versie van de iPad lijkt het ons ook wel interessant om te weten hoe mensen gaan zorgen dat ze kunnen internetten via een 3G-verbinding. Onderstaande poll is alleen bedoeld voor mensen die een iPad 3G hebben gekocht of dat nog gaan doen:

Reacties: 117 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.