Mobistar bevestigt officieel: iPhone 4 vanaf 30 juli in België

Mobistar heeft tijdens een persbijeenkomst aangegeven dat ze vanaf 30 juli de iPhone 4 gaan leveren. Verdere details werden niet gegeven tijdens de persbijeenkomst.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

mobistar iphoneMobistar hield vandaag een persbijeenkomst waarin de halfjaarcijfers werden gepresenteerd. De iPhone 4 kwam daarbij niet specifiek ter sprake, maar in de marge van de persbijeenkomst deed Mobistar CEO Benoit Scheen nog wel even een aankondiging. Volgens de topman gaat Mobistar de iPhone 4 vanaf 30 juli leveren aan Belgische klanten. Net als bij de eerdere iPhones zal Mobistar het toestel als operator exclusief aanbieden. De Standaard meldt dat nog onduidelijk is of er bij de Belgische iPhone ook gratis hoesjes worden geleverd, zoals Apple had beloofd.

Dat klinkt misschien als onnodig verwarring scheppen door de Belgische krant, maar er zou een kern van waarheid in kunnen zitten: Apple heeft nog geen details gegeven over de manier waarop de gratis hoesjes beschikbaar worden gesteld. Misschien krijgen alleen huidige kopers een iPhone en gaat Apple er vanuit dat mensen die de zaak toch niet vertrouwen, de komende weken gewoon geen iPhone moeten kopen.

Eigenlijk was al bekend dat België de iPhone 4 vanaf 30 juli zou krijgen, maar Mobistar had nog geen officiële mededelingen gedaan. Op de website is wel een formulier te vinden waarmee je op de hoogte wordt gehouden, maar een datum werd daar nog niet genoemd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 juli 2010, 16:32
Categorie Providers
Onderwerp mobistar

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.