Poll: Welke functies verwacht je in de volgende iPhone?

Poll: welke functies verwacht je in de volgende iPhone? We zijn benieuwd welke functies het populairst zijn. Wordt het NFC, een groter scherm, 4G-connectiviteit of iets heel anders?

iphone 5 transparent backUit de poll die we gisteren organiseerden, blijkt dat de meerderheid van de iCulture-lezers verwachten dat er een nieuwe iPhone aankomt op 12 september. De iPhone was goed voor 51,5% van de stemmen en gaat daarmee aan kop. De iPod touch (16%) doet het iets minder goed en een nieuwe iPad/iPad mini (11%) is voor onze lezers ook nog lang niet zeker. Minder dan tien procent scoorden de iPod nano/shuffle (9,5%), iMacs/MacBooks (5,5%) en Apple-televisie (5%). Er werden in totaal 5.172 stemmen uitgebracht. Eén antwoord waaruit je niet kon kiezen was iOS 6, een suggestie die door veel mensen nog werd aangedragen. Maar het ging om aankondigingen die nog moeten worden gedaan en de aankondiging van iOS 6 had Apple eigenlijk al in juni gedaan. Vandaag luidt de vraag: wat zit er in de nieuwe iPhone?

We zijn benieuwd welke functies jullie verwachten in de volgende generatie iPhone. Je mag meerdere antwoorden aanvinken.

Poll niet zichtbaar? Hier wel!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 september 2012, 18:13
Categorie iDevices
Onderwerp apollo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.