Drukgevoelige iPad 3-stylus Pogo Connect vanaf 1 oktober bestelbaar

De drukgevoelige iPad 3-stylus Project Blue Tiger heet nu Pogo Connect en kan vanaf 1 oktober worden besteld. Wanneer hij wordt verzonden is nog niet duidelijk.

Pogo ConnectDe iPad-stylus Project Blue Tiger heet voortaan de Pogo Connect. Volgens Ten One Design kun je de Pogo Connect bestellen vanaf 1 oktober voor $79,95. Het betreft dan een pre-order: wanneer hij wordt verzonden is nog niet duidelijk. De Pogo Connect is een speciale stylus, die verbinding maakt met de derde generatie iPad via Bluetooth 4.0. Via de Bluetooth-verbinding ziet de Pogo Connect hoe hard je op het scherm drukt, zodat deze informatie in ondersteunde teken-applicaties kan worden gebruikt om bijvoorbeeld dikkere of dunnere lijnen te maken.

Op de Pogo Connect zit een LED-lampje die van kleur kan veranderen. Op deze manier kan de stylus bijvoorbeeld aangeven welke kleur verf je in een app hebt geselecteerd. Je kunt de Pogo Connect ook als stylus gebruiken in niet-ondersteunde iPad-applicaties, maar dan is hij niet drukgevoelig. Hetzelfde geldt voor apps op de iPad 1 en iPad 2. De Pogo Connect gebruikt Bluetooth 4.0 om aan te geven hoe hard je drukt, iets dat door vorige iPads niet wordt ondersteund.

Nederlandse en Belgische kopers moeten rekenen op 25 dollar aan verzendkosten bovenop de $79,95 die de POGO Connect kost. De eerste tweeduizend geïnteresseerden die nu alvast aangeven een pre-order te willen plaatsen, kunnen rekenen op een speciale versie met gegraveerde tekst.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 september 2012, 17:00
Categorie Accessoires
Onderwerpen project, stylus

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.