Case:Lynk: iPhone-case met ingebouwde laadkabel

De iPhone-case Case:Lynk heeft in een ingebouwde iPhone-laadkabel. Hierdoor heb je altijd een kabel bij je om de iPhone mee op te laden of synchroniseren.

Case Lynk 1De Case:Lynk is een iPhone-case met ingebouwde usb-kabel. Hierdoor hoef je niet langer een aparte kabel mee te dragen om de iPhone onderweg op te laden of te synchroniseren. De achterkant met ingebouwde kabel is 2,3 millimeter dik. Volgens de maker zijn ze erin geslaagd om de dikte tot een absoluut minimum te beperken door een usb-kabel zonder externe behuizing te gebruiken. De case zou aan andere zijden ongeveer 1 millimeter dik zijn.

De laadkabel van de Case:Lynk zit in de case verwerkt, maar je moet hem volledig uit de beschermhoes halen als je hem wil gebruiken. De iPhone-case zelf zit namelijk niet op de 30-pin connector van de iPhone aangesloten, waardoor je de kabel er zelf in moet steken. De Case:Lynk is daardoor vooral een handige opbergmethode voor een speciale iPhone-case, die voorkomt dat je een kabel met je mee vergeet te nemen.

Case Lynk 2

De geleverde kabel is vrij kort, omdat hij in de iPhone-case moet passen. In verschillende afbeeldingen is echter te zien dat je de iPhone ook aan de kabel kunt hangen terwijl hij in bijvoorbeeld een computer is geplugd.

Je kunt de Case:Lynk bestellen door 50 dollar te doneren op Kickstarter. Het geld wordt pas van je creditcard afgeschreven zodra het project is geëindigd en het beoogde minimumbedrag van 125.000 dollar is ingezameld. Of dat zal lukken is nog niet duidelijk: de Kickstarter-campagne is nog maar net van start.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 september 2012, 21:45
Categorie Accessoires
Onderwerpen case, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.