Poll: Waar koop jij de volgende iPhone?

De kans is groot dat de iPhone 5 in selecte landen eerder zal worden verkocht dan in Nederland. Ga jij naar het buitenland om hem te kopen?

iPhone lineOp 12 september organiseert Apple een persevenement. Uit een eerdere poll op iPhoneclub blijkt dat 51,5 procent van alle bezoekers denkt dat er dan een nieuwe iPhone zal worden aangekondigd. Ruim 12 procent rekent er op dat deze nieuwe iPhone een 4-inch display krijgt. Na de aankondiging van de nieuwe iPhone zal het waarschijnlijk nog even duren totdat je hem ook echt in handen hebt: geruchten wijzen er op dat de iPhone 5 vanaf 21 september zal worden verkocht, maar hierbij wordt gesproken over de Verenigde Staten. Afgelopen jaar werd de iPhone 4S pas twee weken na de Amerikaanse beschikbaarheid ook in Nederland verkocht. Daarom luidt vandaag de vraag: ga jij naar het buitenland als je de nieuwe iPhone daar eerder kunt kopen?

Ter illustratie: de iPhone 4S werd op 14 oktober verkocht in de Verenigde Staten, Canada, Australië, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland en Japan. Op 28 oktober volgde een reeks andere landen, waaronder Nederland. Of we net zo lang op de iPhone 5 moeten wachten is nog niet bekend. In augustus werd nog beweerd dat de iPhone 5-verkoop in Europa pas begin oktober van start gaat. We weten alleen nog niet welke landen de iPhone 5 als eerste zullen verkopen en welke landen pas later zullen volgen. Dit weten we waarschijnlijk op 12 september, na Apple’s evenement. Het feit dat de iPhone 4S gelijktijdig in bijvoorbeeld Duitsland en de Verenigde Staten werd verkocht, hoeft niet te betekenen dat we dit jaar hetzelfde kunnen verwachten.


Directe link voor onze app-gebruikers

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 september 2012, 10:13
Categorie Providers
Onderwerp apollo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.