Impossible Instant Lab: polaroidfoto’s afdrukken met je iPhone

De Impossible Instant Lab is een iPhone-accessoire waarmee je analoge polaroidfoto's van je iPhone-kiekjes kunt afdrukken.

Impossible Instant LabDe Impossible Instant Lab op Kickstarter maakt het mogelijk om een foto op je iPhone met een korte handeling af te drukken als een polaroidfoto, zodat je hem bijvoorbeeld ergens kan ophangen. Het hulpmiddel maakt een snelle foto van je iPhone-scherm, door het afdrukbare papier in een verder afgesloten kast te belichten.


Om de Impossible Instant Lab te gebruiken, heb je een bijbehorende iPhone-app nodig. Door een foto te selecteren in deze app en de iPhone bovenop Impossible Instant Lab te leggen, wordt de analoge foto voor een bepaalde tijd belicht. Zodra het proces is geslaagd kun je op een knop drukken om je foto af te drukken.

De foto’s die de Impossible Lab afdrukt zijn qua kwaliteit mogelijk niet vergelijkbaar met de foto’s die je bij bijvoorbeeld een fotograaf laat afdrukken. Het apparaat gebruikt immers alleen de foto op het scherm, in plaats van de data die een digitale foto normaal gesproken met zich meedraagt. Omdat de Impossible Lab zich richt op polaroidfoto’s is dit wellicht niet heel erg: deze foto’s staan immers bekend om hun ouderwetse look.

De Impossible Instant Lab is een project op Kickstarter. Door 169 dollar (inclusief verzendkosten) te doneren, krijg je hem thuisgestuurd als het project zijn beoogde minimumbedrag over een kleine maand heeft ingezameld. De kans dat dit zal gebeuren is inmiddels groot: ze hebben nu al 183.000 dollar binnen, terwijl ze 250.000 dollar op het oog hebben. Het geld wordt pas van je creditcard afgeschreven als het minimum is behaald.

Tipgever: Marko

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 september 2012, 12:45
Categorieën Accessoires, Apps
Onderwerp kickstarter
6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.