Poll: hoe gaat de volgende iPhone heten?

Apple gaat in september 2012 de volgende iPhone aankondigen. Hoe gaat de nieuwe iPhone heten? iPhone 5, iPhone 6 of misschien iPhone 4GS? We zijn benieuwd wat jullie denken.

iphone 5 onderdelenHalf september weten we hoe Apple de volgende generatie iPhone gaat noemen. Na de originele iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4 en iPhone 4S is Apple alweer aan de zesde variant van de iPhone toe en is het tijd voor een nieuwe naam. Of toch niet? Bij de derde generatie iPad werd gekozen voor de wel heel algemene naam ‘de nieuwe iPad’. Bij de Mac gebruikt Apple ook geen nummers en kun je aan het jaartal duidelijk maken met welk model je te maken hebt. Apple heeft ook wel eens de gewoonte gehad om kenmerkende eigenschappen in de naam te verwerken.

De iPhone 3G was niet de derde generatie iPhone, maar beschikte voor het eerst over 3G-technologie. En bij de iPhone 4S staat de letter S voor Siri, zo gaf Tim Cook ooit aan. Als we dat doortrekken kunnen we ook de iPhone LTE, iPhone NFC of de iPhone 5M verwachten, om te benadrukken dat de nieuwe iPhone LTE-netwerktechnologie, een NFC-chip of een eigen Maps-applicatie bevat. Maar als je zo begint kun je nog wel even doorgaan met namen verzinnen. In artikelen op iPhoneclub gebruiken we doorgaans de naam iPhone 5, simpelweg omdat het lekker kort is en iedereen meteen begrijpt wat we bedoelen.

Welke wordt het volgens jou? We zijn benieuwd!


Poll niet zichtbaar?
Naar een idee van iMore

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 augustus 2012, 11:20
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp apollo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.