The Franc: nieuwe pasjeshouder voor de iPhone

The Franc is een pasjeshouder voor de iPhone, waarmee je je essentiële pasjes bij de hand hebt. The Franc zal via Kickstarter worden ontwikkeld en kost 20 dollar voor snelle kopers.

the franc pasjeshouderVeel pasjes in je portemonnee heb je op dagelijkse basis helemaal niet nodig. Een pinpas en OV-chipkaart is voor veel mensen genoeg. De rest kun je in een portemonnee ergens onderin je tas opbergen. Maar waar laat je die twee superessentiële pasjes dan? Je kunt ze in de onlangs besproken Avanca Smartphone Pouch stoppen of wachten totdat The Franc op de markt komt. Dit is een houder die via Kickstarter ontwikkeld gaat worden – als er tenminste genoeg geld binnenkomt.

Bedenker Chris Anderson heeft 10.000 dollar nodig om zijn idee te realiseren. Voor 20 dollar doe je mee met de Early Bird Special, daarna betaal je 25 dollar. Hou wel rekening met internationale verzendkosten van 15 dollar. The Franc bestaat uit twee beugeltjes die je achterop de iPhone klemt. Pasjes zoals die van Car2Go en de OV-chipkaart kun je gebruiken zonder ze uit de houder te halen. De klem is tegelijk te gebruiken als videostand en bedekt het scherm niet. Het is riskant om zo vlak voor de lancering van de iPhone 5 nog een accessoire te kopen, maar Anderson belooft dat hij de designs van de iPhone 5 in de gaten houdt en pas het definitieve design in september bepaalt.

Meer info: Kickstarter

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 augustus 2012, 10:07
Categorie Accessoires
Onderwerpen kickstarter, pasjes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.