Foto mogelijke voorkant iPad 5 opgedoken (update)

Een foto van de mogelijke voorkant van de iPad 5 is online opgedoken. Het ontwerp lijkt grotendeels op de iPad mini, maar dan groter.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iPad 5 voorkantEen foto van het mogelijke frontpaneel van de iPad 5 is online opgedoken. Het onderdeel is in lijn met eerdere Apple-geruchten: zo zijn de zijkanten rond het scherm minder breed, waardoor het ontwerp veel wegheeft van de iPad mini. Het lijkt alleen te gaan om het glazen paneel, de daar aan bevestige bezel en de kabels waarmee het scherm of de homeknop op de andere onderdelen van de iPad 5 wordt aangesloten. Het daadwerkelijke touchscreen is in de foto niet te zien.

Hoewel dit de eerste keer is dat we de iPad 5-voorkant zien, hebben we al eerder onderdelen voorbij zien komen. Begin dit jaar doken er bijvoorbeeld al foto’s op van de achterkant, die net als het frontpaneel erg leken op de iPad mini. Geruchten die daarop volgden wezen er ook op dat de iPad mini en iPad 5 in ontwerp gelijk worden getrokken.

Het verschijnen van onderdelenfoto’s betekent vaak dat Apple’s productieketen zich met het nieuwe apparaat mag bezighouden. Deze medewerkers lekken namelijk veel sneller dit soort onderdelen dan een Apple-medewerker in Cupertino. De laatste rapporten wijzen er op dat de iPad 5 in het derde kwartaal van 2013 verkocht zal worden.

Volgens Nowhereelse zou het eigenlijk gaan om de voorkant van een iPad mini, maar dan gefotografeerd vanuit een ietwat creatieve hoek. Vals alarm, dus.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 juli 2014, 0:09
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp ipad air

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.