Vodafone logo

Vodafone gaat dataverbruik per app laten zien

Vodafone gaat per app laten zien hoeveel data je verbruikt. Dit zal gebeuren in een geplande update voor de My Vodafone-app.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Vodafone logoEen update voor de My Vodafone-app gaat het mogelijk maken om dataverbruik per app in te zien. Dit beloofde een Vodafone-woordvoerder tijdens een uitzending van Radar. Met de vernieuwde app wil Vodafone meer inzage geven in waar je precies data aan verbruikt.

Op het moment is het al mogelijk om in My Vodafone te zien hoeveel data je hebt verbruikt, maar worden alle verstookte MB’s op één hoop gegooid. Hierdoor weet je niet hoeveel data er is opgegaan aan Facebook, en wat je precies met Netflix hebt verbruikt. Apps zoals DataMan laten je dit wel bijhouden, maar de gegevens hiervan kunnen afwijken van wat de provider registreert. Dat probleem wordt door Vodafone opgelost door het verbruik zelf in kaart te brengen.

De update voor My Vodafone zal voor de zomervakantie worden uitgebracht. Deze vakantie begint dit jaar op 4 juli in de eerste delen van Nederland. De Android-versie van My Vodafone zal eerst worden bijgewerkt, waarna later de iOS-update wordt uitgebracht.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 maart 2015, 16:07
Categorie Providers
Onderwerp Vodafone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.