Pix and Stix: drumsticks en plectrum voor Garageband op de iPad

Pix and Stix is een uitvinding, waarbij je drumstokken gebruikt om Garageband op de iPad te bedienen. Via Kickstarter zamelen de bedenkers geld in om drumstokken en een plectrum te fabriceren, geschikt voor de iPad.

drumsticks-ipad-garagebandKickstarter is een goede manier om nieuwe producten op de markt te brengen: zo schreven we onlangs over Taposé, Hanfree en Bendi. Maar er komen dagelijks vele nieuwe projecten bij. Dit keer Pix and Stix, die op een Kickstarter-achtige manier geld inzamelt om hun product op de markt te zetten: drumstokken voor de iPad.

De musici onder ons is het vast al opgevallen: met Garageband op de iPad is het moeilijk om ‘normaal’ te kunnen drummen of gitaar te spelen. Daarom komt het Australische bedrijf Wallee met een oplossing: drumstokken en plectra met geleidend rubber, waarmee je kunt drummen en gitaarspelen in Garageband.

pix-sticks

De ontwerpers hopen genoeg geld bij elkaar te krijgen, zodat ze het product kunnen laten fabriceren. Het doel is om $8.000 dollar bij elkaar te krijgen voor de drumsticks en een plectrum door pre-orders te verzamelen. Je betaalt $14,95 en als het project gerealiseerd wordt krijg je de producten toegestuurd. Je kunt kiezen uit gele, zwarte of blauwe Pix and Stix. Lukt het ze niet om het geld binnen 30 dagen bij elkaar te krijgen, dan word je reservering weer netjes teruggestort op je rekening.

Meer weten of de Pix and Stix bestellen? Kijk dan op de Pix and Stix-website.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 mei 2011, 14:40
Categorie Accessoires
Onderwerp muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.