Slide-to-unlock deurmat: zo veegt iedereen de voeten wel

Slide-to-unlock staat er op de deurmat van de Duitse webwinkel GetDigital. Dat moet iedereen die weet wat een iPhone is wel aanzetten tot het vegen van de voeten.

Slide to unlock deurmatHet komt je vast bekend voor: het swipen tussen verschillende menuschermen op de iPhone, puur omdat het zo lekker aanvoelt. Het swipen begint al bij het beginscherm van de telefoon waarop je ‘Ontgrendel’ of het Engelse ‘Slide-to-unlock’ uitvoert om bij de applicaties te komen. De Duitse webwinkel GetDigital.de speelt er vernuftig op in met een deurmat die ze verkoopt. Voer een ‘Slide-to-unlock’ uit met je voeten en de schoenen zijn meteen ontdaan van viezigheid.

De deurmat is vervaardigd uit kokosvezels en PVC en meet 75 bij 45 centimeter. Mensen die ooit een iPhone, iPod touch of iPad in hun handen hebben gehad, zullen volgens Getdigital met een glimlach de woning betreden. Zolang je maar weet dat je een voordeur zelf opent met behulp van een sleutel en een deurklink, moet het helemaal goed komen.

Slide to unlock deurmat groot

Er was trouwens al eerder een Slide-to-unlock deurmat, maar die kost 60 dollar en is 10 centimeter minder breed. De lichtbruine deurmat van GetDigital kost een kleine 20 euro exclusief verzendkosten.

Via Cult of Mac

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 mei 2011, 14:24
Categorieën Accessoires, Achtergrond
Onderwerpen ontgrendelen, unlock

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.