PhoneSoap: iPhone reinigen met uv-licht tijdens het opladen

De PhoneSoap is een iPhone-oplader met ingebouwde UV-lichten. Hiermee kun je de iPhone reinigen terwijl hij wordt opgeladen. Je kunt de oplader via Kickstarter bestellen door te doneren.

PhoneSoapDe mensen achter het Kickstarter-project PhoneSoap kwamen er achter dat een warme smartphone een broedplaats is voor bacteriën. Een probleem wat ze hopen op te lossen met een wel heel bijzondere iPhone-oplader: door je iPhone in de PhoneSoap te leggen en hem met een 30-pin connector aan te sluiten, wordt hij tijdens het opladen schoongemaakt met UuvV-licht.

Naast de iPhone kun je ook andere smartphones opladen en schoonmaken met de PhoneSoap. Sterker nog: alles dat in het laadstation past zou met het uv-licht gereinigd kunnen worden. Zo zou je er ook sleutels of een fopspeen mee kunnen reinigen. Het schoonmaakproces duurt tussen de 3 en 5 minturen, waarna de uv-lampen automatisch uitschakelen. De iPhone blijft daarna wel opladen.

PhoneSoap is op het moment nog een project op Kickstarter. Door 39 dollar te doneren aan het project ben je verzekerd van een PhoneSoap op je deurmat, nadat de productie is gestart. Het geld wordt pas van je rekening afgeschreven als het project zijn beoogde bedrag heeft verzameld. Dit zit er wel dik in: met nog 20 dagen te gaan hoeven ze nog maar ongeveer 3.000 dollar te vergaren.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 april 2012, 13:52
Categorie Accessoires
Onderwerpen kickstarter, opladen, schoonmaken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.