Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts

DiffCage: gebruik je iPhone als professionele camera

De iPhone-houder DiffCage zorgt ervoor dat je makkelijker kunt filmen in combinatie met microfoons, lampen en andere film-accessoires. Je kunt de houder het beste gebruiken in combinatie met de DiffCase.

DiffCageDe DiffCage is een speciale houder die het makkelijker maakt om professionele video’s te schieten met de iPhone. Door de iPhone in de houder te plaatsen, is er extra plek om hem tijdens het filmen vast te houden. Ondertussen kun je ook lampen of microfoons boven de iPhone bevestigen. De DiffCage kan gebruikt worden in combinatie met de DiffCase, een iPhone-case met een speciale statiefhouder, maar zal vermoedelijk net zo goed werken met een statiefhouder zoals de Glif.


De DiffCage sluit namelijk aan op de statiefhouder van de DiffCase, die een aansluiting gebruikt die je ook bij andere statieven vindt. De DiffCase is vermoedelijk wel handiger om mee te filmen, omdat de case ook een lenshouder heeft voor een aantal speciale lenzen.

Waarschijnlijk leent de DiffCage zich ook goed voor fotografen: je zou immers net zo goed een flitser op de houder kunnen bevestigen. Je moet dan wel de foto-knop op het scherm van je iPhone gebruiken, omdat de volumeknoppen niet makkelijk te bereiken zijn.

Je kunt de DiffCage bestellen voor 89 dollar. Verzend je hem naar Nederland of België, dan wordt daar ongeveer 10 dollar aan verzendkosten bovenop gerekend. De DiffCase kun je voor $34,95 bestellen via dezelfde site en wordt geleverd in het zwart, wit, rood en roze.

Informatie

Laatst bijgewerkt
11 juni 2012 om 16:50
Onderwerp
Categorieën
Accessoires, Apps

Reacties: 7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.