Penbeddable iPhone case

Verstop een pen in je iPhone-case

Wil je altijd een pen bij de hand hebben? De Penbeddable hangt met een klein magneetje een pen achterop je iPhone.

Penbeddable iPhone caseHoewel we steeds meer op de iPhone doen, grijpen velen nog steeds naar pen en papier voor het maken van een snelle krabbel. Maar heb je wel altijd een pen bij de hand? Het Kickstarter-project Penbeddable wil daarvoor zorgen, door een kleine pen te verwerken in een hoes voor de iPhone. Een magneet zorgt ervoor dat het pennetje blijft hangen.

Achterop de bijbehorende iPhone-case zit ook een kleine magneet, waardoor het pennetje zich er aan vastgrijpt. De inkeping voor de pen is ook verwerkt in een notitieboek en los te bestellen, waardoor je hem bijvoorbeeld aan een muur kunt plakken. Overigens blijft de magneet van de pen ook hangen op bijvoorbeeld een koelkast.

Het pennetje is vrij dun, waardoor de bijbehorende case je iPhone niet heel veel dikker moet maken. Dat is alleen een wat vage belofte: de makers hebben nergens het exacte formaat van de iPhone-hoes gedeeld. De case lijkt daarnaast één nadeel te hebben: de pennenhoudter steekt ietwat uit, waardoor je iPhone nooit helemaal plat kan liggen.

De Penbeddable staat op Kickstarter, waar de prijs sterk afhankelijk is van wanneer je de iPhone-case bestelt. Voor 20 dollar hebben vroege vogels de hoes in huis, maar als je laat bent stijgt de prijs naar 25 dollar. Uiteindelijk moet je bij het project zelfs 40 dollar neerleggen om de case te bemachtigen. De makers willen 15.000 dollar inzamelen, waar ze tot januari 2015 de tijd voor hebben. De case is er voor de iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 6 en iPhone 6 Plus.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 november 2014, 13:02
Categorie Accessoires
Onderwerpen case, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.