Timeline op de Pebble Steel.

Pebble en Pebble Steel krijgen vanaf december Timeline beta

Met de Pebble Time werd de weergavefunctie Timeline geïntroduceerd waarmee het mogelijk was om terug en vooruit te kijken naar activiteiten en informatie uit apps. Deze functie komt in december als beta naar de originele Pebble en Pebble Steel.

Pebble Time tijdlijnTimeline, de weergavefunctie die bij de Pebble Time geïntroduceerd werd, komt in december ook als beta naar de originele Pebble en de Pebble Time. Gebruikers van de oudere Pebble-smartwatches kunnen er zelf voor kiezen of ze zich in willen schrijven voor deze beta. Dat liet Pebble CEO Eric Migicovsky weten tijdens de Web Summit 2015 in Dublin.

Pebble Timeline toont aankomende en recente activiteiten

Met Pebble Timeline worden de activiteiten en informatie uit apps in een chronologische volgorde op het scherm getoond. Met een druk op de knop kun je terugkijken naar wat er gebeurd is of vooruit kijken naar wat er komen gaat. Hierdoor komen verschillende informatiebronnen samen in één overzicht, vergelijkbaar met de functie Tijdreizen op de Apple Watch. De beta waar mensen met een Pebble of Pebble Steel zich voor kunnen inschrijven, verschijnt in december.

Onlangs kondigde Pebble nog de nieuwe smartwatch Pebble Time Round aan, een ronde variant van de Pebble Time waar Timeline geïntroduceerd werd. Ben je geïnteresseerd in deze Pebble Time Round, dan moet je als Europeaan helaas wachten tot volgend jaar. Tot die tijd kun je je vanaf december dus inschrijven voor de beta van de Timeline-functie voor oudere Pebble-horloges.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 november 2015, 10:58
Categorie Accessoires
Onderwerp pebble

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.