Padzilla: sluit je iPhone aan op een scherm van 150 inch

De Padzilla van Crunchy Logistics kan het beeld van een iPhone 4 of 3GS of iPad weergeven op een LED-tafel van 70 tot 150 inch. Het accessoire kan als tafel fungeren op opgehangen worden aan de muur.

Padzilla voor de iPad en iPhoneLastig hè, meerdere mensen tegelijk mee laten kijken naar het beeld van de iPhone? Crunchy Logistics heeft er een oplossing voor, maar hij kost wel wat. Onder de naam Padzilla biedt het merk verschillende multi-touch LED-tafels van 70 tot 150 inch. De gigantische schermen kunnen fungeren als tafel of via een wandmeubel opgehangen worden aan de muur. De iPhone sluit je erop aan via de 30 pins-connector.

De Padzilla, zoals het gevaarte heet, is verkrijgbaar in een instapmodel van 70 inch en eindigt pas in een versie van 150 inch. De LED-tafel van Crunchy Logistics heeft een beeldscherm met 36 drukgevoelige punten en ondersteunt vanuit zichzelf al de swipe- en pinch-to-zoom bewegingen. Behalve de iPhone 4 en 3GS kan ook de iPad worden aangesloten op het scherm.

De kosten van het entreemodel, de Padzilla van 70 inch, zijn 30.000 dollar (22.121 euro). We durven niet te berekenen wat de verzendkosten zijn, maar aan de andere kant maakt dat vast niet zoveel meer uit op dit prijskaartje.

(Grappig detail: Wanneer de video het probleem schetst ‘Zijn uw vingers te dik voor de iPhone’, wordt het touchscreen met twee vingers tegelijk beroerd.)

Via TUAW

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 september 2011, 11:46
Categorie Accessoires
Onderwerpen projector, scherm, tafel

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.