Padzilla: 150 inch-beeldscherm voor de iPad

De iPad op een scherm zo groot als een tafel, dat kan met de Padzilla van Crunchy Logistics. De multi-touch LED-table met 36 drukgevoelige punten ondersteunt de iPad en iPhone 4 en 3GS.

Padzilla voor de iPad en iPhoneHet voordeel van een iPad ten opzichte van een laptop is dat je hem makkelijk op tafel kan leggen, maar ook rechtop kan houden. Crunchy Logistics vond dat waarschijnlijk iets te handzaam. Ze komt met een iPad-ondersteunend multitouch beeldscherm van maximaal 150 inch. Als je de iPad neerlegt, ís het een tafel en als je hem rechtop wil houden, kun je hem maar beter bevestigen tegen een muur. Maar dan kan wel iedereen meegenieten van het iPad-scherm.

De Padzilla, zoals het gevaarte heet, is verkrijgbaar in een instapmodel van 70 inch en eindigt pas in een versie van 150 inch. De LED-tafel van Crunchy Logistics heeft een beeldscherm met 36 drukgevoelige punten en ondersteunt vanuit zichzelf al de swipe- en pinch-to-zoom bewegingen. De iPad kan aangesloten worden via de 30 pins-connector van Apple’s tablet, maar het scherm kan ook een iPhone 4 of 3GS op het grote scherm weergeven.

De kosten van het entreemodel, de Padzilla van 70 inch, zijn 30.000 dollar (22.121 euro). We durven niet te berekenen wat de verzendkosten zijn, maar aan de andere kant maakt dat vast niet zoveel meer uit op dit prijskaartje.

Via TUAW

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 september 2011, 10:59
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.