ov delay

OV Delay gaat als een trein met 3D Touch, Spotlight en meer

OV Delay timmert hard aan het spoort en voegt ondersteuning voor iOS 9 en WatchOS 2. Dat betekent een snellere app, en nieuwe mogelijkheden dankzij 3D Touch en de Spotlight Zoekfunctie.

ov delay OV Delay timmert flink aan het spoor en doet in versie 1.6 van de OV-app zijn voordeel van de mogelijkheden van iOS 9 en WatchOS 2. Dat betekent onder meer Spotlight-ondersteuning, 3D Touch en een geoptimaliseerde Watch-app voor WatchOS 2.

Naast alle nieuwe functies lost de update voor OV Delay ook het probleem op dat veel mensen hadden met het overzicht van de OV-Chipkaart. Dit overzicht is niet alleen gefixt, maar werkt ook sneller. OV Delay benadrukt dat al je gegevens lokaal opgeslagen worden, en de app er dus niet met jouw OV-gegevens vandoor gaat. De optie om je OV-Chipkaart aan OV Delay te koppelen is alleen beschikbaar voor OV Delay Premium, een eenmalige in-app aankoop van €1,99.

OV Delay openbaar vervoer app OV-Delay-Spotlight

Snel op de hoogte via Spotlight

Dankzij Spotlight-ondersteunnig is het een stuk gemakkelijker geworden om snel de reisinformatie op te vragen over de plaats waar jij naar op zoek bent. Door de naam van een halte of station in te vullen in de Spotlight-zoekbalk verschijnen direct de actuele vertrektijden. Ook kunnen eigenaren van een iPhone 6s of iPhone 6s Plus met 3D Touch het app-icoon van OV Delay stevig indrukken om direct een specifieke pagina van de app te openen.

Tot slot zou OV Delay tot tien keer sneller vertrektijden van bussen laden, en kan de widget vaker op een update rekenen. Een geoptimaliseerde app voor WatchOS 2 maakt het feest compleet, met betrouwbaardere prestaties en ook werkt als je iPhone niet in de buurt is. De Watch-app onderscheidt zich van andere OV-apps door ook te laten zien hoe hard je loopt, en of je harder moet wandelen/rennen om je trein of bus nog te halen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 oktober 2015, 17:49
Categorie Apps
Onderwerp ov delay

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.