Steve Wozniak komt 23 oktober naar Apps World Europe

De conferentie Apps World Europe heeft Steve Wozniak gestrikt als spreker. Wozniak zal vertellen over de historie van Apple en ondernemerschap.

steve-wozniakWie zin heeft om Steve Wozniak te horen spreken kan eind oktober terecht in Londen. Daar spreekt de mede-oprichter van Apple op het evenement Apps World Europe. Het evenement wordt voor de vierde keer op rij georganiseerd en beslaat twee dagen. Er worden meer dan 8.000 mensen verwacht: ontwikkelaars, maar ook medewerkers van mobiele operators, toestelmakers, mobiele marketeers en meer. Zij zullen zich laven aan de workshops, discussies en presentaties. De nadruk zal dit jaar extra op iOS 7 liggen. Overigens gaat het niet alleen om ontwikkelen voor Apple-producten, maar ook voor andere platformen. Sprekers van Google, Microsoft, EA, Twitter, Shazam en de BBC zijn van de partij.

Een kaartje voor twee dagen kost £995 maar je kunt ook een ticket voor alleen workshops kopen voor het evenement in Londen. In 2010 kwam Steve Wozniak naar Den Haag om te vertellen over het verleden en wat hij daarvan had geleerd. Tijdens Apps World Europe zal het ook niet over apps gaan, maar over de historie van Apple, ondernemerschap, innovatie en creativiteit. Wozniak staat erom bekend dat hij meerdere smartphones op zak heeft en regelmatig kritiek op Apple uit. Misschien weet het publiek hem tijdens een Q&A-sessie nog wat interessante uitspraken te ontlokken.

Meer info: Apps World Europe

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 oktober 2013, 9:10
Categorie Apple
Onderwerp steve wozniak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.