Otterbox Armor Series: iPhone beschermen tegen klappen en water

De Otterbox Armor Series-case beschermt je iPhone tegen water, klappen, stof en mogelijk pletgevaar. De Otterbox Armor Series zorgt dat je iPhone een val van 3 meter kan doorstaan.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Otterbox Armor SeriesEen case behoedt je iPhone tegen de klap van een val, maar op volledige bescherming hoef je bij veel hoesjes niet te rekenen: de extra plastic laag breekt vaak een val van hooguit een korte afstand. Accessoiremaker Otterbox verkoopt inmiddels zijn nieuwe Armor Series, een reeks iPhone-hoezen die je iPhone belooft te beschermen tegen een scala aan ongelukjes. De case kan volgens de fabrikant een val van drie meter doorstaan, houdt je iPhone tot twee meter diepte water droog en moet je iPhone ook beschermen van mogelijk pletgevaar. Eenmaal verzegeld blijft de iPhone ook stofvrij binnen de hoes.


Hoewel je iPhone met de Otterbox Armor Series flink wat zou moeten weerstaan, is een flinke investering wel vereist voordat je iPhone klap-, plet- en stofvrij is. De case zal namelijk vanaf 22 februari worden verkocht voor 100 dollar. Een flink bedrag, vooral als je hem vergelijkt met de 20 dollar kostende Otterbox-case uit 2008. Een hoes die toen al volgens de fabrikant stevig genoeg in elkaar zat om je iPhone te beschermen tegen het gewicht van een rijdende auto. De Otterbox Armor Series zal voor zowel de iPhone 4S als de iPhone 5 verkrijgbaar zijn.

Update: de pre-order van de Otterbox-cases is inmiddels begonnen.

otterbox armor

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.