Orbit: een multifunctionele houder voor je iPhone

De Orbit is een multifunctionele houder die onder andere dienst kan doen als houder voor op je statief. De Orbit is momenteel een Kickstarter-project, waar geïnteresseerden een Orbit kunnen bestellen voor omgerekend €10.

orbit zwartiPhone-houders zijn al in overvloed op de markt te vinden, maar de Kickstarter-community blijft met verrassende nieuwe accessoires komen. Zo was er al de Glif en enige tijd geleden de Infinite Loop. Beide projecten waren uitermate populair onder de iPhone-bezitters en ontvingen beiden meer dan genoeg steun om het product daadwerkelijk in productie te laten gaan. Vandaag kwamen we de Orbit tegen, een houder die behalve een standaard nog meer functies heeft.

Zo op het eerste gezicht lijkt het een standaard houder, maar als je wat beter kijkt zie je dat de houder meerdere gebruiksmogelijkheden heeft. Zo hebben designers Jon Norton en Joe Molinari uit San Fransisco er ook aan gedacht dat veel iPhone-bezitters graag foto’s maken. De houder kan dankzij hun ontwerp ook op de meeste statieven geschroefd worden. De Orbit heeft namelijk zuignappen die je eraf kunt schroeven. En wil je je Orbit gebruiken op een plaats waar de zuignap niet werkt, geen nood, want je krijgt vier zelfklevende schijfjes zodat je de Orbit ook op een houten muur kunt hangen.

De Orbit is zoals je misschien al had verwacht een Kickstarter-project, en dat betekent dat je het product kunt ‘bestellen’ door een investering te doen in het project. Alhoewel een investering altijd risico met zich meebrengt, is dat bij Kickstarter niet het geval. Heeft het project namelijk niet genoeg geld opgehaald vóór de gestelde einddatum, dan krijgt de investeerder zijn of haar geld terug. De Orbit kan in dit geval besteld worden door een investering van omgerekend zo’n €10 euro te doen. Wel komen hier nog verzendkosten bij wat het totaal brengt op zo’n €21 voor een Orbit. Wil je er meerdere dan kan dat door één van de andere ‘rewards’ te kiezen. Maar ook voor de mensen die wel van een gokje wagen houden heeft dit project wat te bieden: investeer je 1 dollar in het project, dan maak je kans op 5 Orbits. Deze zijn overigens verkrijgbaar in twee kleuren: oranje en grijs. Wanneer het project met succes wordt afgerond zal de Orbit in meerdere kleuren beschikbaar komen.

Meer informatie en foto’s kun je vinden op de Kickstarter-pagina van het project.

Als je benieuwd bent over welke Kickstarter-projecten we nog meer hebben geschreven, kun je op deze pagina kijken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 augustus 2011, 19:26
Categorie Accessoires
Onderwerpen camera, houder, kickstarter
6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.