Nikon brengt Coolpix S1200pj met iPhone-projectie uit

Nikon gaat de Coolpix S1200pj uitbrengen, een camera met ingebouwde projector waarmee je foto's en video's van een iPhone of ander iOS-toestel op de muur kunt projecteren.

coolpix iphone projectorNikon heeft vandaag nieuwe Coolpix-camera’s aangekondigd, die ook in Nederland zullen verschijnen. Meest interessant is de Nikon Coolpix S1200pj, die foto’s van een iPhone, iPad of ander iOS-apparaat kan vertonen via de ingebouwde projector. Deze 14,1 megapixel camera heeft 5x optische zoom, kan video’s in 720p-resolutie opnemen en toont het eindresultaat op een 3-inch lcd-schermpje. Bijzonder is de ingebouwde projector met een lichtsterkte van 12 lumen. Als je de iPhone via een kabel aansluit kun je foto’s, films en andere content op een muur projecteren, zoals op de foto hiernaast.

De Nikon Coolpix S1200pj is vanaf 22 september verkrijgbaar in een zwarte uitvoering en gaat 429 euro kosten. Projecties met een diameter tot 60 inch (1,5 meter) zijn mogelijk. Daarnaast zal de Coolpix S100 in Nederland verschijnen. Dit is een 16-megapixel camera met full HD-video zonder dat er iOS-functies aan te pas komen.

nikon-coolpix-s1200pj

Meer info: Coolpix-pagina van Nikon

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 augustus 2011, 22:19
Categorie Accessoires
Onderwerpen camera, nikon, projector

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.