Online tijdregistratie met Time 2.0 Service

Time 2.0 Service is een dienst waarmee je urenverantwoording op de iPhone kunt doen. Je kunt van al je activiteiten de bestede uren per klant of per project vastleggen, overal waar je en internetverbinding hebt.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Time 2.0 ServiceBen je advocaat, accountant, consultant, rijleraar of heb je een andere reden om een urenverantwoording te maken of gewoon de tijd per klant bij te houden, dan kun je terecht bij Time 2.0 Service. Deze nieuwe dienst voor de iPhone is bedoeld om gewerkte uren vast te leggen en te rapporteren. Je kunt het gratis gebruiken, maar er is eventueel ook een betaald account, waarbij je toegang krijgt tot nog wat extra zakelijke mogelijkheden.

Dat zakelijke account houdt in dat je meerdere gebruikers toegang kunt geven tot je tijdmeting, dat je meerdere categorieën kunt aanmaken en tijdrapportages voor meerdere gebruikers tegelijk kunt aanmaken. Time 2.0 Service is overal te gebruiken waar je ene browser en een internetverbinding tot je beschikking hebt. Op de iPhone kun je in de Safari-browser naar www.time2dot0.com/Time2dot0Web/mobileLogin.html gaan om het te gebruiken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 januari 2008, 16:15
Categorie Apps
Onderwerp werk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.