Olloclip introduceert macrolenspakket voor iPhone

Olloclip heeft een nieuw lenspakket voor de iPhone onthuld, met daarin drie macrolenzen met 7x, 14x en 21x zoom.

Olloclip macroiPhone-lensmaker olloclip is de afgelopen tijd druk bezig om zijn assortiment uit te breiden. In oktober werd er een nieuw 4-in-1-lenspakket geïntroduceerd, met daarin twee macrolenzen, een fisheye-lens en een wide-angle-lens. Nu biedt olloclip ook een lenspakket met daarin drie macrolenzen. Met 7 keer, 14 keer en 21 keer zoom bieden de drie lenzen meerdere manieren waarop je voorwerpen van dichtbij kunt fotograferen.

Om de macrolenzen zit een speciale kap die het omringende licht verzwakt, maar tegelijkertijd ook helpt met het bepalen van het brandpunt van de lenzen. Het kapje bepaalt namelijk ook de afstand die je tot het onderwerp kunt blijven houden, zonder dat het beeld onscherp wordt.

De drie lenzen kunnen direct worden besteld op de website van olloclip voor 70 dollar, maar je betaalt dan nog eens 30 dollar extra aan verzendkosten. Het is daarom misschien aan te raden te wachten totdat de Apple Store in Nederland het nieuwe lenspakket gaat verkopen. Alle eerdere olloclip-lenzen zijn namelijk ook bij Apple te vinden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 december 2013, 10:37
Categorieën Accessoires, Apps
Onderwerp olloclip

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.