Notificaties met een Android-sausje op je iPhone (jailbreak)

Met de applicatie Notified voor de iPhone krijg je de notificaties op dezelfde manier te zien als op een telefoon met Google Android.
Vincent Davids - · Laatst bijgewerkt:

push notificatieNotificaties en pushberichten zijn tamelijk irritant op een iPhone. Ze verschijnen midden in beeld en zijn alleen te verwijderen door een actie te ondernemen. Vervolgens zijn de pushberichten spoorloos verdwenen. Op Android-telefoons is het een stuk beter geregeld: pushberichten verdwijnen in een apart venster. Dit venster is te bekijken door de bovenbalk naar beneden te schuiven. Ben je jaloers op deze functie? Tijd om je telefoon te jailbreaken! Dan kun je namelijk de applicatie Notified installeren.

notified cydiaAlle nieuwe notificaties en pushberichten, zoals de laatste Twitter-berichten van vrienden, de status van je batterij en de nieuwste sms’jes, zijn gemakkelijk op te halen door de bovenbalk naar beneden te schuiven. De verschillende updates worden op een manier gepresenteerd zoals je van Apple gewend bent: stijlvol en strak. Het ziet er allemaal net iets gelikter uit dan de notificatielijst op een Android-telefoon.

De notificaties zijn allemaal te zien, maar je kunt er ook voor kiezen om bepaalde tabbladen te sluiten. Zo hoef je niet helemaal naar beneden te scrollen om de laatste sms’jes van jouw vriend of vriendin te lezen.

Notified is extra goed door het uitgebreide Instellingen-menu. Hier selecteer je welke notificaties je wilt zien en hoeveel pushberichten er opgeslagen moeten worden (bijvoorbeeld de laatste twintig).

Hopelijk kiest Apple er snel voor om notificaties en pushberichten net zo weer te geven en op te slaan als Notified doet. Tot die tijd moeten gebruikers het met de Jailbreak-applicatie doen. De applicatie is te downloaden via Cydia.

Via: Macstories

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 februari 2013, 17:38
Categorie Jailbreak
Onderwerpen android, ios 3, jailbreak, notificaties, pushberichten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.