Mii-personages in Miitomo.

Nintendo opent voorregistratie van eerste smartphone-app Miitomo

Nintendo heeft de voorregistratie van Miitomo geopend. Miitomo is Nintendo's allereerste eigen smartphone-app en moet in maart verschijnen voor onder andere iOS. Door een Nintendo-account aan te maken, krijg je een leuke bonus.

Mii-personages in Miitomo.
Nintendo heeft de voorregistratie van hun eerste smartphone-app geopend. Miitomo moet in maart officieel verschijnen voor iOS en Android en door je nu alvast te registeren met een Nintendo-account, word je op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen rondom Nintendo’s eerste eigen smartphone-app. Bovendien ontvang je een leuk extraatje.

Voorregistreren met een Nintendo-account

Om je te kunnen registreren voor Miitomo, moet je eerst een Nintendo-account aanmaken. Dit Nintendo-account wordt in de toekomst gebruikt om allerlei diensten van Nintendo aan elkaar te koppelen, zoals verschillende spelsystemen en smartphone-apps. Je hebt dus een Nintendo-account nodig om Miitomo straks te kunnen gebruiken. Het aanmaken van een Nintendo-account doe je via deze pagina met bijvoorbeeld je Twitter-, Facebook- of Google+-account. Je kunt ook je bestaande Nintendo Network ID gebruiken. Vervolgens kun je je op de website van Miitomo voorregistreren.

Een vriend verschijnt in Miitomo van Nintendo. Een gesprek in Miitomo, de eerste smartphone-app van Nintendo.

Deze voorregistratie levert ook nog wat extra’s op. Dankzij de registratie ontvang je Nintendo-punten voor het nieuwe puntenprogramma My Nintendo. My Nintendo is de opvolger van Club Nintendo, het spaarprogramma dat in september 2015 ten einde kwam. Door games te registreren spaarde je sterren, waarmee je via de zogenaamde Sterrencatalogus goodies kon kopen. Met de punten die je via My Nintendo spaart kun je allerlei beloningen ontvangen, zoals korting op games en apps en andere in-app content, bijvoorbeeld voor Miitomo.

Miitomo is Nintendo’s allereerste eigen smartphone-app waarin de communicatie met vrienden centraal staat. Je maakt in de app een Mii-personage aan, waarmee je communiceert met vrienden die je in de app registreert. Het doel van Miitomo is om achter informatie van je vrienden te komen die je nog niet wist. Dit doe je door vragen te stellen, waarna je hier zelf antwoord op kan geven. Miitomo is speelbaar in het Nederlands, maar vereist wel een internetverbinding. De app is vanaf maart gratis te downloaden met optionele in-app aankopen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 februari 2016, 11:54
Categorie Apps
Onderwerp nintendo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.