Nike introduceert FuelBand SE: activiteitentracker met Bluetooth 4.0

Nike heeft vandaag de Nike+ FuelBand SE geïntroduceerd, een verbeterde activiteitentracker die je bezigheden beter registreert.

Nike+ FuelBandNike heeft vandaag de Nike+ FuelBand SE gepresenteerd in New York. Deze nieuwe armband houdt net als zijn voorganger bij hoeveel je op een dag loopt en beweegt, activiteiten die worden gesynchroniseerd met de bijbehorende iOS-applicatie. Nieuwe functies bevat de nieuwe FuelBand niet, maar Nike zegt dat de tracker beter je bezigheden kan bijhouden dan zijn voorganger. Een simpele armbeweging zal hierdoor minder snel als een stap worden geregistreerd.


De Nike+ FuelBand SE verbindt via Bluetooth 4.0 met je iPhone, waardoor de nieuwe armband ook nog eens zuiniger moet zijn dan zijn voorganger. De Bluetooth-koppeling is hierdoor ook makkelijker gemaakt. Je hoeft namelijk niet langer door de instellingen van je iPhone te navigeren. De nieuwe tracker ziet er grotendeels hetzelfde uit als de originele FuelBand, maar kleurtjes accentueren het nieuwe model.

FuelBand SE kleuren

Nike zegt de FuelBand SE vanaf 6 november te gaan verkopen voor 149 dollar. Of hij dan ook meteen in Nederland besteld kan worden is nog niet bekend. De bijbehorende app zal rond die datum ook een update krijgen, waarin nieuwe functies worden geïntroduceerd en het ontwerp wordt aangepast. Zo zal de app je bijvoorbeeld ieder uur motiveren om meer te bewegen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 oktober 2013, 17:29
Categorie Accessoires
Onderwerp nike

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.