Geen pre-orders nieuwe iPhones bij T-Mobile wegens afspraken met Apple [update]

Het is niet mogelijk de iPhone 5s via een pre-order bij T-Mobile te kopen, aldus de provider op Twitter.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iPhone 5s goud spotlightT-Mobile accepteert geen pre-orders voor de iPhone 5s. Dit heeft de provider aan iCulture-lezer @mennohooning verteld op Twitter. Reden hiervoor is een verzoek van Apple. Het zal daarom pas op 25 oktober mogelijk zijn om de iPhone 5s bij T-Mobile te bestellen. Hoe laat de iPhone-verkoop bij T-Mobile exact van start zal gaan is nog niet bekend. De operator belooft binnenkort meer informatie naar buiten te brengen. Update: Vodafone begint pas op 25 oktober met de verkoop van zowel de iPhone 5s als iPhone 5c. Update 2: T-Mobile zegt dat ook de iPhone 5c pas vanaf 25 oktober wordt aangeboden.


T-Mobile tweette via de officiële Webcare-account het volgende:

Update: Vodafone-woordvoerder Jaap Bouwens vertelt in onderstaande reactie aan iCulture pas op 25 oktober beide iPhones te verkopen. We hebben aan KPN gevraagd of ook zij op die datum met de verkoop van start gaan, maar hebben nog geen reactie ontvangen.

Wij hebben dit jaar goede afspraken gemaakt met Apple en starten op 25 oktober met de verkoop van de iPhone 5c en 5s.

Update 2: T-Mobile heeft tegenover iCulture bekendgemaakt dat ook de iPhone 5c bij hun niet via pre-order verkrijgbaar zal zijn. Beide nieuwe iPhones kunnen vanaf 25 oktober gekocht of besteld worden:

Dit jaar heeft Apple inderdaad aangegeven dat er geen pre-sales zal plaatsvinden op de iPhone 5c en iPhone 5s. Wij starten met de verkoop van beide toestellen op 25 oktober.

Afgelopen jaar begon T-Mobile een week voordat de iPhone 5 in Nederland beschikbaar was met de pre-orders. Dat was gelijk ook dezelfde dag waarop de iPhone 5 in een eerste groep landen werd verkocht.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

24 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.