Nightgate.

Futuristische puzzelgame Nightgate is Apple’s gratis App van de Week

Nightgate is door Apple uitgeroepen tot de nieuwe gratis App van de Week. Nightgate is een futuristische puzzelgame dat zich afspeelt in 2398. Nightgame is beschikbaar voor iPhone, iPad en Apple TV.

Als je voor dit weekend nog op zoek bent naar een rustgevende puzzelgame, dan is de nieuwe gratis App van de Week het proberen waard. Nightgate is een futuristische puzzelgame met atmosferische muziek en bijna hypnotiserende muziek. De game is niet alleen leuk om te spelen, maar is ook nog rustgevend.

Nightgate.

Nightgate: rustgevende puzzelgame tijdelijk gratis

Nightgate speelt zich af in 2398, een tijd waarin nagenoeg de hele aarde vernietigd is door een grote oorlog. Het enige wat nog over is, is een netwerk van slimme computers bekend als de Nightgate. In Nightgate bestuur je een klein wit stipje door een rustgevende omgeving van dit computernetwerk. Je bestuurt het stipje via het touchscreen van je toestel dankzij een virtuele joystick. Het voordeel is dat je deze op elke plek kunt gebruiken, waardoor het spel voor zowel links- als rechtshandigen goed te spelen is.

Het doel is om in elk gebied met het witte stipje langs belangrijke punten te gaan. Soms moet je bepaalde punten aan elkaar verbinden, maar het belangrijkste is dat je bijvoorbeeld de rode lijnen weet te ontwijken. In het begin gaat dit je nog gemakkelijk af, maar even verder in het spel wordt het al behoorlijk pittig. Nightgate is beschikbaar voor iPhone, iPad en Apple TV, waardoor je Nightgate na het downloaden op allerlei apparaten kunt spelen. Het voordeel is dat je op het ene apparaat kunt beginnen en verder kunt spelen op het andere. Zo speel je Nightgate thuis op de Apple TV en onderweg op je iPhone, zonder dat je helemaal opnieuw hoeft te beginnen.

Nightgate kost normaal gesproken €3,99 maar is nu dus helemaal gratis te downloaden tot en met volgende week donderdag. Nightgate bevat geen in-app aankopen, dus je kunt het spel helemaal gratis spelen. Als je helemaal ondersteboven bent van de soundtrack van Nightgate, dan kun je het complete album via iTunes downloaden voor €5,99 of beluisteren via Apple Music. Dit album bevat in totaal 12 tracks met de muziek uit het spel.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 februari 2017, 12:00
Categorie Apps
Onderwerp app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.