Nieuwe speakerdock JBL OnBeat kan iPad en iPhone opladen

De JBL OnBeat is een oplader en geluidssysteem voor de iPad en heeft een opvallend futuristisch uiterlijk. Met een hendel in het midden kun je de iPad ook in horizontale stand opladen en bedienen.

JBL OnBeat hoofdplaatAls twee meloenschillen die zwart zijn geverfd en elkaar stevig vasthouden. Of iets wat afkomstig lijkt te zijn uit de Pixar-film Wall-E. De net door JBL gepresenteerde OnBeat kan zowel de iPad als iPhone of iPod opladen en baart opzien met zijn futuristische uiterlijk. Er zit zelfs een video-out optie in om het beeld van de op te laden gadgets naar een aangesloten televisie over te zetten. Voor het geluid zorgt het oplaad- en audiosysteem dan zelf.

De iPad of iPhone zet je in een stevig uitziend stuk plastic met de bekende 30 pins-aansluiting die op alle Apple producten zit. Je kan de houder een kwartslag draaien om de iPad ook in de horizontale stand te kunnen opladen en bedienen. JBL is weinig bescheiden over haar nieuwe systeem. “Het is net zowel sculptuur als gespreksopener”, wordt er in het persbericht over de OnBeat gerept. Het apparaat moet tevens een ‘rijk gedetailleerde 360-graden geluidservaring’ bieden.

De JBL OnBeat is voorzien van met een standaard 3,5 mm-uitgang om er ook mp3-spelers en apparaatjes anders dan die van Apple aan te hangen. Via een USB-poort kan het geluidssysteem ook iTunes op de laptop ten gehore brengen. De OnBeat wordt geleverd met een adapter en een afstandsbediening en wordt vanaf begin april voor 150 dollar verkocht op de Amerikaanse markt. Het is nog niet bekend of het systeem tegen die tijd ook in Nederland of België verkocht zal worden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 maart 2011, 19:29
Categorie Accessoires
Onderwerpen audio, opladen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.