Telenet gaat iPhone 4 in België verkopen vanaf 1 euro

De Belgische provider Telenet gaat de iPhone 4 aanbieden bij een abonnement. Daarmee komt er een einde aan de exclusieve afspraken die Mobistar lange tijd in België had. Bovendien is de iPhone 4 met subsidie verkrijgbaar en ook dat is uniek.
Jean-Paul Horn | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iphone telenetDe Belgische provider Telenet gaat de iPhone 4 binnenkort verkopen, zo valt te lezen op de website. Daarmee komt een einde aan het exclusieve contract dat Apple tot heden in België met Mobistar had. België was wereldwijd één van de laatste landen waar nog met exclusieve contracten werd gewerkt. Er is echter nog een andere bijzonderheid: Telenet gaat de iPhone volgens onze tipgever aanbieden bij een abonnement vanaf 1 euro.

Tot nu toe bood Mobistar de iPhone alleen als los toestel aan, met bijbetaling van respectievelijk €639,99 en €749,99. Klanten moesten daarbij een abonnement afsluiten van €30, €45 of €60 per maand maar hadden ook de vrijheid om naar een andere provider te gaan. Vanwege het verbod op koppelverkoop was het lange tijd niet toegestaan om in België subsidie te geven op telefoontoestellen. Daar lijkt nu langzamerhand verandering in te komen. Over abonnementen en bijbetaling is op dit moment nog niets bekend, behalve het instaptarief van €1 bij het duurste abonnement. Telenet verkocht overigens al diverse toestellen vanaf 1 euro. Geïnteresseerden kunnen zich ook inschrijven voor een nieuwsbrief, om op de hoogte te worden gesteld wanneer er meer informatie beschikbaar komt.

Meer info: Telenet iPhone 4

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 maart 2011, 20:22
Categorie Providers
Onderwerpen iPhone 4, telenet

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.