Nieuwe MacBooks compatibel met iPhone-headsets

Gisteren werden nieuwe MacBooks aangekondigd en in één van de eerste reviews is te lezen dat ze compatibel zijn met de iPhone-headsets.

headset iphoneDe nieuwe MacBooks die gisteren werden gepresenteerd lijken op het eerste gezicht niets met de iPhone te maken te hebben. Maar er is toch een (kleine) link: in één van de eerste MacBook-reviews valt te lezen dat de MacBook compatibel is met de iPhone headset. Als je via de headset naar muziek luistert en op de knop van de headset klikt, pauzeert de muziek in iTunes. Door te dubbelklikken ga je naar de volgende track, net als wanneer je via de iPhone luistert.

Bij driemaal klikken ga je terug naar de vorige track. Je kunt de microfoon van de headset ook gebruiken, om bijvoorbeeld via Skype te bellen. Maar eerlijk gezegd: da’s niets nieuws, dat kon bij de oude MacBooks ook al. De microfoon verschijnt als ‘Microphone port’ in de geluidsinstellingen van de Mac.

Via: Macworld

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 oktober 2008, 21:00
Categorie Accessoires
Onderwerpen headset, macbook air

MacBook Air

De MacBook Air is Apple's lichtste en meest compacte MacBook uit de line-up. De MacBook Air kenmerkt zich door het 13-inch scherm en het dunne design, dat afloopt aan de onderkant. Het meest recente model is de MacBook Air met Apple's M1-chip (eind 2020). De MacBook Air is ideaal voor gebruikers die op zoek zijn naar een snelle en compacte MacBook. Hij is beschikbaar in een aantal kleuren en opslagcapaciteiten en heeft een Magic Keyboard met Touch ID-sensor. Alles over de MacBook Air, de MacBook kopen en MacBooks vergelijken lees je hier.

MacBook Air

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.