Mophie iPhone 3G Juice Pack nu te koop

Mophie brengt drie maanden na de lancering van de iPhone 3G eindelijk een passende Juice Pack uit. De hoesvormige reservebatterij geeft 350 uur extra standbytijd.
Jean-Paul Horn | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

mophie-juice-packDe Mophie Juice Pack is een reservebatterij die als een soort beschermhoes achterop je iPhone wordt geklemd. Pluspunten: geen uitstekende delen en een flinke batterijcapaciteit, al hangt er wel een behoorlijk prijskaartje van 99 dollar aan. Drie maanden na de lancering van de iPhone 3G is er eindelijk een passende Juice Pack beschikbaar.

We waren al fan van de Mophie Juice Pack voor de eerste generatie iPhone, waarmee je in noodgevallen ook wel de iPhone 3G kon opladen. Hij zit eigenlijk net iets te strak, maar als je niets anders bij de hand hebt, is het toch een uitkomst.

Eigenlijk is het vreemd dat het zo lang heeft geduurd totdat eindelijk de Juice Pack voor de iPhone 3G beschikbaar komt. Technisch gezien hoefde er namelijk niet zoveel te gebeuren: alleen de insteekopening moest een millimeter breder worden gemaakt. Mensen die een iPhone 3G Juice Pack in pre-order hadden gekocht kunnen vanaf nu hun bestelling tegemoet zien. De batterij levert 350 uur extra gebruiksduur of 6 uur extra spreektijd. Het nieuwe model kost net als voorheen: $99,95.

Meer info: Mophie of beschikbaar als pre-order in de iPhoneclub-shop.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 oktober 2008, 6:31
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.