Nieuwe iPod touch en iPod nano in schematische tekeningen

Apple heeft schematische tekeningen vrijgegeven van de iPod touch en iPod nano. Deze laten in detail zien waar accessoiremakers allemaal op moeten letten.

iPod touch teaserNa een uitgebreide schematische tekening van de iPhone 5, zijn er nu ook afbeeldingen opgedoken waarin de nieuwe iPod touch en iPod nano worden ontleed. Deze tekeningen laten zien waar accessoiremakers precies op moeten letten bij de productie van bijvoorbeeld hoesjes voor de nieuwe iDevices. In de afbeelding van de iPod touch worden hoesjesmakers aangeraden om een gat open te laten voor de Loop-aansluiting achterop.

Apple bespreekt in detail hoe accessoiremakers het beste om kunnen gaan met de Loop. Zo wordt men aangeraden om rekening te houden met hoe de Loop rond de aansluitpoort kan draaien. Het donkere vlak bovenin de achterkant van de iPod touch moet volgens Apple niet door metaal worden bedekt. Waarschijnlijk zitten hier de draadloze ontvangers verborgen.

De afbeeldingen geven een aantal zeer specifieke details over de nieuwe iPods, waaronder verschillende afmetingen. Hierdoor bieden ze een interessante kijk op de pas aangekondigde iDevices. Apple biedt de tekeningen aan via het ontwikkelaarsportaal, maar de directe link werkt op het moment ook voor niet-ontwikkelaars.

iPod touch schematische tekening

iPod nano schematische tekening

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 september 2012, 12:30
Categorie iDevices
Onderwerpen ipod nano, ipod touch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.