‘Nieuwe iPhone en iPod touch-modellen in Apple’s voorraadsysteem’

In het voorraadsysteem van Apple zjn nieuwe productcodes aangetroffen, die verwijzen naar drie nieuwe uitvoeringen van de iPod touch en twee nieuwe iPhones. De eerder genoemde N94 is er nog niet gevonden.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone2Wat zal er op 4 oktober aangekondigd worden? Wordt het een iPhone 5 of niet meer dan een iPhone 4S met wat extra toeters en bellen? 9to5mac beweert dat ze informatie uit Apple’s voorraadsysteem hebben, waaruit wel iets af te leiden valt. Er zijn drie nieuwe iPod touch-modellen in te vinden onder de codenaam N81A. Het zou daarbij kunnen gaan om een witte versie van de iPod touch. Dat zou kunnen betekenen dat de zwarte modellen geen update zullen krijgen én dat de huidige capaciteit van 8, 32 en 64 GB gehandhaafd blijft.

Ook zijn er twee nieuwe productcodes voor de iPhone opgedoken met codenaam N90A. De huidige iPhone 4 heeft codenaam N90 zodat het kan gaan om een nieuwe 8GB-versie van de iPhone 4. Vreemd genoeg is de eerder aangetroffen codenaam N94 nog niet in het voorraadsysteem te vinden. Bij de N94 gaat het wel om een apparaat met andere functionaliteit, niet slechts een andere kleur of meer geheugen. De twee productcodes (SKU’s) verwijzen misschien naar een zwarte en witte uitvoering, al is dat niet zeker.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 september 2011, 4:03
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen geruchten, iPhone 4s, nokia

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.