Griffin TechSafe Case voor iPad 2 maakt je iPad stevig vast

Griffin TechSafe is een beschermhoes voor de iPad 2, waarmee je je iPad stevig kunt vastmaken aan een tafel of ander vast object. Met een cijferslot voorkom je dat de iPad wordt gestolen.

Accessoiremaker Griffin Technology heeft de TechSafe Case voor de iPad 2 aangekondigd. Een paar dagen geleden zagen we concurrent Kensington nog iets soortgelijks introduceren: een hoes waarmee je je iPad ‘aan de ketting’ kunt leggen. De hoes van Griffin is gemaakt van stevig polycarbonaat en voorzien van een cijferslot met 4 cijfers. De kabel is vast te maken aan een stevig object, zoals een verwarmingsbuis of een meubelstuk. Zit je in een café en wil je even een drankje halen of naar de wc, dan kun je de iPad gewoon laten liggen. Ook op kantoren waar wel eens iets in de verkeerde tas ‘verdwijnt’ kan het handig zijn.

De Griffin TechSafe is bedoeld voor scholen, terrasjes, winkels en andere plekken waar risico van diefstal aanwezig is. Je kunt de houder ook gebruiken om de iPad rechtop te zetten in twee standen: onder een kleine hoek voor comfortabeler typen en rechtop voor het bekijken van video’s. De houder geeft toegang tot de dockconnector, volumeknoppen en homeknop. Als extra service biedt Griffin je de mogelijkheid om je 4-cijferige pincode op de website op te slaan, voor het geval je de code na verloop van tijd niet meer weet. De hoes is voor 80 dollar te koop, vergelijkbaar met die van Kensington. Wel ziet de hoes van Griffin er iets minder lomp uit.

Meer info: persbericht Griffin

griffin-techsafe

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 september 2011, 21:28
Categorie Accessoires
Onderwerpen diefstal, griffin, kensington, satelliet

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.