Nieuwe iPhone 5-televisiereclame in het teken van de camera

Een nieuwe televisiereclame van Apple in de Verenigde Staten laat zien hoe vaak mensen de iPhone 5-camera gebruiken.

iPhone 5 camera reclameApple heeft in de Verenigde Staten een nieuwe televisiereclame voor de iPhone 5 uitgezonden, die ook meteen op Apple’s YouTube-kanaal te bekijken is. Ditmaal zet Apple de camera van de iPhone 5 centraal: in de video is te zien in wat voor situaties de iPhone 5-camera precies gebruikt wordt. Dat doet Apple op een vrij rustige en simpele wijze: we zien gewoon een paar iPhone-bezitters die foto’s maken op fraaie locaties overal ter wereld.

Kijk je iets beter naar de video, dan zul je wel een paar iPhone 5-functies zien. Zo zijn er een aantal iPhone-fotografen die de panorama-functie gebruiken om een landschap vast te leggen en worden Apple’s ingebouwde bewerkingstools gebruikt om een afbeelding te croppen. Ook de populaire fotografie-applicatie Instagram komt in de video voorbij.

Apple sluit de reclame af door te zeggen dat er iedere dag meer foto’s met de iPhone worden gemaakt dan welke camera dan ook. Een grote uitspraak om te maken, maar statistieken op fotografiesite Flickr bevestigen dit: daar worden zowel de iPhone 4S als iPhone 5 het vaakst door fotografen gebruikt volgens officiële statistieken van de website.

https://www.youtube.com/watch?v=NoVW62mwSQQ&feature=player_embedded

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 april 2013, 9:58
Categorie Apple
Onderwerp reclame

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.