ipad-air-2-replica-volumeknoppen

‘Nieuwe iPads vanaf 24 oktober te koop’

Apple verkoopt de nieuwe iPads vanaf 24 oktober 2014, iets meer dan een week nadat ze op 16 oktober door Apple zijn aangekondigd.

ipad-air-2-replica-volumeknoppenDe nieuwe iPads zullen vanaf 24 oktober in de winkels liggen, aldus MacRumors. De nieuwe iPads worden volgens vele geruchten tijdens het Apple-evenement op 16 oktober aangekondigd, maar dit is voor het eerst dat we een mogelijke verkoopdatum voorbij zien komen.

Apple zal naar verluidt op 16 oktober de iPad Air 2 aankondigen – een nog dunnere iPad met een Touch ID-vingerafdrukscanner en een krachtige A8X-chip. Volgens Macotakara zal daarnaast de iPad mini Retina 2 zijn opmars maken, maar het is tot nu toe relatief stil rond de opvolger van de kleine iPad.

24 oktober is een vrij waarschijnlijke datum voor de iPad-verkoop: Apple verkoopt nieuwe producten vaak vlak na de aankondigingen en meestal op een vrijdag. De genoemde datum is de eerste, meest geloofwaardige datum om de verkoop op te starten. Vrijdag 17 oktober zou immers wel heel snel na de aankondiging op 16 oktober zijn.

De bron van MacRumors baseert zich waarschijnlijk op de Amerikaanse verkoopstart. Het is daarom nog even de vraag wanneer de nieuwe iPads in Nederland en België verkrijgbaar zijn. Amerika behoort tot de eerste groep landen waar Apple nieuwe producten verkoopt, terwijl Nederland en België bij de tweede groep horen. Hierdoor moesten we ook een week langer wachten op de iPhone 6.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 oktober 2014, 18:52
Categorie Geruchten
Onderwerpen ipad air 2, ipad mini

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.