Lil Kikr: iPhone-dock versterkt geluid met kleine klankkast

De Lil Kikr is een iPhone-dock die hol is van binnen. Hierdoor dient de dock ook als een klankkast voor de speaker van je iPhone en wordt gemaakt geluid met tot 10 decibel versterkt.

Lil KikrDe Lil Kikr is een nieuwe dock op Kickstarter, die het geluid van je iPhone versterkt zonder dat hij stroom vereist. De dock is van binnen hol, met twee gaatjes op de plekken waar de speakers van je iPhone komen te zitten. Hierdoor dient het geheel als een klankkast waar het geluid harder uit naar buiten komt. Dit werkt volgens de maker ook andersom: geluid dat richting de microfoon gaat wordt ook versterkt, waardoor je vanaf een grotere afstand kunt spreken bij een handsfree-gesprek.

Op de Kickstarter-pagina van de Lil Kikr belooft de maker dat de dock geluid tot 10 decibel kan versterken. Ondertussen kun je hem ook gebruiken om je iPhone op te laden door een iPhone-kabel achterin de dock vast te steken.

De Lil Kikr is een project op Kickstarter. Om het product op de markt te brengen, moeten de makers 20.000 dollar op Kickstarter vergaren. Op het moment van schrijven hebben ze bijna 7.000 dollar binnen, met nog 26 dagen te gaan. Door 65 dollar te doneren ben je er van verzekerd dat je bij een succesvol project de Lil Kikr krijgt thuisgestuurd. Slaagt het project er niet in om het geld te vergaren, dan wordt er ook niets van je creditcard afgeschreven.

De Lil Kikr is niet de eerste iPhone-dock die geluid via een truukje versterkt: The Stand doet dit ook, door het geluid op een slimme manier rond te kaatsen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 april 2012, 15:08
Categorie Accessoires
Onderwerpen dock, versterker

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.