iMacs

‘Nieuwe iMacs in derde kwartaal 2015 met snellere processor en betere beeldkwaliteit’

Volgens betrouwbare analist Ming-Chi Kuo verschijnen er in het derde kwartaal van 2015 nieuwe iMacs, die vooral op het gebied van betere processors en beeldkwaliteit vernieuwd zijn.

iMacs

De iMac-lijn van Apple kan op een flinke upgrade rekenen in het derde kwartaal van 2015. Dat beweert analist Ming-Chi Kuo van KGI Securities, die het regelmatig bij het rechte eind heeft.

Allereerst worden de schermen van de iMacs verbeterd met betere kleurverzadiging, al zegt Kuo niets over een retinascherm voor de (kleinere) 21,5-inch iMac. Wel verwacht hij dat het nieuwe KSF-materiaal (materiaal van LED-fosfor) deze grafische opknapbeurt mogelijk gaat maken.

We geloven dat Apple nieuwe iMacs in het derde kwartaal van 2015 introduceert. Verwacht vernieuwingen op het gebied van krachtigere processors en betere beeldkwaliteit

Tijd voor een iMac-opknapbeurt

Hoewel Apple de 27-inch Retina iMac eind vorig jaar nog van een upgrade voorzag, blijft de rest van de productlijn achter op het gebied van technologische vooruitgang.

Apple zou gewacht hebben op nieuwe processors van Intel die flinke verbeteringen voor de iMac met zich meebrengen. Nu Broadwell-processors steeds beter verkrijgbaar zijn lijkt het erop dat Apple (eindelijk) de middelen heeft om de volledige iMac-lijn te vernieuwen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 augustus 2015, 10:31
Categorie Mac & macOS
Onderwerpen gerucht, imac, Ming-Chi Kuo

iMac

De iMac is Apple's alles-in-één desktopcomputer. De iMac bestaat uit een scherm met een voet waarin de computer ingebouwd zit. De iMac is ideaal om thuis of op kantoor te gebruiken. Er zijn twee versies: 21,5-inch en 27-inch. De 27-inch iMac is vernieuwd in augustus 2020 en heeft een Intel Core i5- of i7-processor van de 10e generatie. Er zit standaard SSD opslag in. De 21,5-inch iMac heeft 7e of 8e generatie Intel-processor. Alles over de iMac, een Mac-desktop kopen en desktop Macs vergelijken lees je hier.

iMac

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.