ABN Amro 7.0 1

ABN AMRO-app werkt nu met iOS 9

Goed nieuws voor ABN AMRO-klanten met iOS 9: de foutmelding 'Let op, wilt u een responsecode invullen?' zal na de laatste update niet meer zomaar verschijnen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

ABN Amro 7.0 1ABN AMRO heeft een simpele bugfix-update voor de bank-app uitgebracht, met grote gevolgen voor iOS 9-gebruikers. Het is na de update mogelijk om de ABN AMRO-app ook met iOS 9 te gebruiken. De app werd tot vandaag geteisterd door foutmeldingen onder iOS 9, waardoor het niet mogelijk was om mobiel te bankieren.

Gebruikers van de ABN AMRO-app met iOS 9 kregen de volgende foutmelding te zien:

Let op, wilt u een responsecode invullen?

Deze error is volgens iCulture-lezer Serena opgelost in de laatste bugfix-update. Hierdoor is het nu mogelijk om de ABN AMRO-app met iOS 9 te gebruiken. Uit onze eigen tests blijkt dat de app inderdaad weer naar behoren functioneert.

De problemen met de ABN AMRO-app in iOS 9 waren ergens te begrijpen: iOS 9 bevindt zich op het moment nog in een testfase, wat betekent dat veel apps nog niet direct zijn geoptimaliseerd. De beta is deels bedoeld voor ontwikkelaars, die hiermee hun apps kunnen aanpassen voor de publieke iOS 9-update later dit jaar. Met de komst van een publieke beta wordt iOS 9 echter door een groot aantal mensen geïnstalleerd.

Apple lijkt zich bewust van het groeiende aantal betatesters. Het is bijvoorbeeld onmogelijk geworden om een review achter te laten in de App Store als je iOS 9 gebruikt. Omdat veel ontwikkelaars hun apps nog niet hebben kunnen aanpassen voor iOS 9, vindt Apple het oneerlijk als er een recensie op deze beta wordt gebaseerd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 augustus 2015, 15:26
Categorie Apps
Onderwerpen abn amro, ios 9

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.