Shoulderpod S1: iPhone-handvat voor het maken van foto’s en video’s

De Shoulderpod S1 is een handvat voor je iPhone, die het makkelijker maakt om foto's en video's met de Camera-app te maken.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Shoulderpod S1Ongeveer een jaar geleden schreven we over de Shoulderpod: een handige houder voor het maken van iPhone-foto’s en -video’s. De makers wilden geld inzamelen op Indiegogo, waar ze er niet in slaagden hun beoogde streefbedrag bij elkaar te krijgen. Ondanks dat is het iPhone-handvat nu te bestellen onder de naam Shoulderpod S1. Je bevestigt dit handvat aan je iPhone, waarna je hem met één hand goed kunt vasthouden terwijl je de Camera-app gebruikt.


De Shoulderpod S1 is in eerste instantie een simpele houder die je aan je iPhone bevestigt. Het accessoire heeft geen Lightning-connector of andere aansluiting naar je iPhone, waardoor er niet bijvoorbeeld handige knoppen op zitten. Hierdoor is de Shoulderpod wat minder geavanceerd dan bijvoorbeeld de Snappgrip – een iPhone-handvat voor fotografen met een eigen cameraknop. Dat zie je echter terug in de prijs: waar de Snappgrip vorig jaar 60 euro kostte, betaal je voor de Shoulderpod €29,90.

Shoulderpod S1 statiefJe kunt de Shoulderpod ook op een statief schroeven, zodat je de iPhone stabiel kunt neerzetten voor een foto. Hiermee is de Shoulderpod ook een accessoire vergelijkbaar met bijvoorbeeld de glif-statiefhouder.

Hoewel je de Shoulderpod nu al kunt bestellen, moet je nog even wachten tot de iPhone-houder binnenkomt: de eerste exemplaren worden vanaf 27 juni verzonden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 juli 2014, 23:33
Categorie Accessoires
Onderwerpen fotografie, houder, statief
1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.