Nieuwe foto’s vermoedelijke iPhone 5-kabel voor nieuwe dockconnector

Nieuwe foto's van Nowhereelse tonen een nieuwe iPhone-laadkabel met kleinere aansluiting. Deze zou passen in de nieuwe dockconnector van de iPhone 5.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iPhone 5 kleinere kabel 1

De geruchtensite Nowhereelse heeft nieuwe foto’s van de mogelijke iPhone 5-laadkabel gepubliceerd. De kabel maakt gebruik van een kleinere aansluiting, waardoor hij zou passen in de nieuwe dockconnector die in eerdere geruchten ook al voorbijkwam. De foto’s zijn afkomstig van dezelfde Chinese bron die begin augustus ook al foto’s liet zien van de losse aansluitingen voor de kabel.

iPhone 5 kleine laadkabel 3Omdat de foto’s afkomstig zijn van een bron die eerder al foto’s deelde van onderdelen voor de nieuwe kabel, worden de geruchten over een kleinere dockconnector niet opeens veel waarschijnlijker. Nowheerelse’s bron zou immers de eerder gedeelde onderdelen kunnen gebruiken om een kabel in elkaar te zetten. Daar staat tegenover dat veel onderdelenfoto’s eerder al wezen op een kleinere dockconnector.

Een kleinere dockconnector kan ervoor zorgen dat oude accessoires niet op de iPhone 5 aangesloten kunnen worden. Een speciale adapter zou dit probleem voor sommige accessoires kunnen oplossen, maar deze wordt naar verluidt enkel door Apple verkocht. Een dockadapter moet 10 euro kosten en Apple zou bij de iPhone 5 één adapter gratis meeleveren.

Nowhereelse baseert zich op het moment nog op geruchten. We weten op 12 september hoogstwaarschijnlijk wat voor dockconnector de iPhone 5 heeft. Dan organiseert Apple een persevenement waarop de nieuwe iPhone vermoedelijk uit de doeken wordt gedaan.

iPhone 5 kleinere kabel 2

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 oktober 2012, 13:40
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen dock connector, kabel

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.