Everpurse: iPhone opladen met draadloos oplaadbare handtas

De handtas Everpurse bevat een accu die je iPhone oplaadt. De accu van de Everpurse kan via een draadloze inductielader worden opgeladen.

EverpurseDe Everpurse is een handtasje met een ingebouwde iPhone-oplader. Hierdoor kun je de iPhone opladen zonder dat je een losse accu aansluit of een case met ingebouwde batterij gebruikt. De Everpurse bevat een eigen accu, die je draadloos kunt opladen via een speciale inductielader. Op deze manier steken er geen kabels uit die het idee geven dat je handtas eigenlijk een iPhone-lader is.

Hoe de Everpurse er van binnen uitziet leggen de makers niet helemaal goed uit. Waarschijnlijk zit er in de handtas een 30-pin connector, die je iPhone oplaadt met behulp van een in de tas verborgen accu. Het opladen van je iPhone zelf gebeurt namelijk niet draadloos: om dit te doen zou er een speciale iPhone-case nodig zijn, die niet bij de tas wordt gebruikt.

Met de Everpurse proberen de makers een iPhone-oplader te bieden die ervoor zorgt dat je niet nog een losse accu mee moet nemen. Je moet alleen wel graag met een modebewuste tas willen rondlopen: het tasje zelf is niet heel groot, waardoor er naast je iPhone, portemonnee en een paar andere dingen niet veel in lijkt te passen.

Everpurse inductielader

Everpurse is een project op Kickstarter. Ben je er vroeg bij, dan kun je door 119 dollar jezelf van een Everpurse verzekeren. Dit bedrag wordt later verhoogd naar 129 dollar. Voor 139 dollar mag je meestemmen over mogelijke kleuren voor de Everpurse. Doneer je 159 dollar, dan krijg je een leren variant van de iPhone-handtas. De internationale verzendkosten staan niet op de Kickstarter-pagina vermeld: de makers roepen kopers buiten de Verenigde Staten op om contact op te nemen over de verzendkosten. Het gedoneerde geld wordt zoals gebruikelijk pas van je creditcard afgeschreven zodra het beoogde bedrag op Kickstarter is binnengehaald en de campagne is afgerond. Of dit zal lukken is nog de vraag: de makers hebben 5.000 van de beoogde 100.000 dollar binnen, met nog een dikke maand te gaan.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 september 2012, 13:36
Categorie Accessoires
Onderwerpen inductie, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.